Administratie & Consultancy MV&E ; Making Accounting/Taxes Easy to understand

Over Ons

Administratie & Consultancy MV&E is inmiddels zo’n 21 jaren actief in het MKB en uitgegroeid tot een gerenommeerd kantoor ,  dat gespecialiseerd is in boekhoudingen en administraties verwerken, salarisadministratie , Fiscale aangiftes zoals, BTW-, Loonheffing  en winstaangiftes zowel in de inkomstenbelastingen als vennootschapsbelasting sfeer en gedegen belastingadvies voor het  MKB.

Weet U niet waar U moet beginnen met de oprichting van een bedrijf?

 

Ons kantoor kan U ook begeleiden bij de oprichting van Uw onderneming en Uw langgekoesterde wens in daden omzetten U gaat  zich eerst inschrijven bij de  KVK en krijgt tegenwoordig automatisch een BTW/VAT nummer  of een RSIN voor rechtspersonen zoals een b.v.

Wij proberen in duidelijke en begrijpelijke taal te communiceren. Wat U kunt verwachten en waar U rekening mee moet houden bij de oprichting van Uw bedrijf.

Voor start ups zoals eenmanszaken, V.o.f’s  en BV’s hebben een  handige checklist waarin in belangrijke 10 stappen uw bedrijf is opgezet . (Kunt U downloaden)

Tevens bemiddelt ons kantoor bij het oprichten van een rechtspersoon zoals een b.v.

Voor rechtspersonen zoals een BV moet de oprichting geschieden middels een notariële akte, wat betekent dat U langs de notaris moet ,om de oprichting te laten passeren (passeringsakte) en voor identificatie.

Er zitten veel mitsen en maren aan de oprichting van een b.v.

afhankelijk van de omzet, personeelsgrootte en balanstotaal ondanks dat in oktober 2012 de zgn. Flex B.V. in het leven is geroepen.  bijvoorbeeld het volstorten van het aandelenkapitaal voor € 18.000,- behoort tot het verleden.

Wij kunnen U het eerste gesprek voor maximaal 30 minuten gratis aanbieden.

Mocht U géén tijd hebben , om langs te gaan, dan kunnen wij dat voor U doen mits U een machtiging en een geldige kopie legitimatie verstrekt.

Omdat dit nogal een hot item is, kunt U onder het kopje “BV oprichten” meer info over dit onderwerp lezen.

Heeft U een eenmanszaak of een V.o.f en wilt U niet al te grote risico’s nemen met Uw bedrijf of is Uw omzet dusdanig gegroeid, dat U uit Uw jasje bent gegroeid, dan is de BV een voor de hand liggende keuze.

3 belangrijke speerpunten:


  • U betaalt minder  winstbelasting in de B.V.

  • Als bedrijf wil je zoveel mogelijk risico’s afdekken, zodat  je   • niet voor verassingen komt te staan. 
  • U kunt kiezen de inbreng van Uw eenmanszaak in geruisloos of   • ruisend de bv in.  • DGA loon in 2023 is vastgesteld op €51.000,- onder   • bepaalde omstandigheden kunt U in 
  • aanmerk


  • ing komen voor verlaging of en zelfs vrijstelling van het DGA 

  • loon. 

Wij streven ernaar om U van een gedegen fiscaal advies te voorzien. Welke vraag U ook hebt over belastingen mogelijkheden m.b.t. fiscale reserve(s) en de staking van Uw bedrijf als U die wil inbrengen in de B.V.

Voor particulieren en Expats doen wij overigens alleen aangiftes I.B./P.H. en de toeslagen (huur, zorg en kinder) aanvragen.