+31(0)62544573


Bel of mail: info@accountancy-mve.nl

Beurstraat 27,1012 AV,amsterdam

Kom alleen op afspraak!

Mon - Fri: 9:00 - 17:30

openingstijden

Over Ons

Administratie & Consultancy MV&E is inmiddels 20 jaren actief in het MKB en uitgegroeid tot een gerenommeerd kantoor , dat gespecialiseerd is in boekhoudingen en administraties verwerken, salarisadministratie , fiscale aangiftes  en gedegen belastingadvies voor het  MKB.

Weet U niet waar U moet beginnen met de oprichting van een bedrijf?

Ons kantoor begeleidt U  bij de oprichting van Uw onderneming vóór dat U bent ingeschreven in de KVK en BTW/VAT nummer heeft ontvangen. Wij proberen in duidelijke en begrijpelijke taal te communiceren. Wat U kunt verwachten en waar U rekening mee moet houden bij de oprichting van Uw bedrijf.

 

Voor start ups zoals eenmanszaken, V.o.f’s  en BV’s hebben een  handige checklist. (Kunt U downloaden)

Tevens bemiddelt ons kantoor bij het oprichten van een rechtspersoon zoals een b.v.

 

Voor rechtspersonen zoals een BV moet de oprichting geschieden middels een notariële akte, wat betekent dat U langs de notaris moet ,om de oprichtings te laten passeren (passeringsakte) en voor identificatie. 

 

Er zitten veel mitsen en maren aan de oprichting van een b.v.

 

 

afhankelijk van de omzet, personeelsgrootte en balanstotaal ondanks dat in oktober 2012 de zgn. flex B.V. in het leven is geroepen. Wij kunnen U het eerste gesprek voor maximaal 30 minuten gratis aanbieden.

Mocht U géén tijd hebben , om langs te gaan, dan kunnen wij dat voor U doen mits U een machtiging en een geldige kopie legitimatie verstrekt.

 

Omdat dit nogal een hot item is, kunt U onder het kopje “BV oprichten” meer info over dit onderwerp lezen.

Heeft U een eenmanszaak of een V.o.f en wilt U niet al te grote risico’s nemen met Uw bedrijf of is Uw omzet dusdanig gegroeid, dat U uit Uw jasje bent gegroeid, dan is de BV een goede keuze 3 belangrijke speerpunten: 

  •   U betaalt minder  winstbelasting in de B.V. 

·         Als bedrijf wil je zoveel mogelijk risico’s afdekken, zodat je kunt focussen op je core business 

·         wilt U EMZ/Vof ruisend of geruisloos inbrengen in een B.V.

·         DGA loon in 2021 is  vastgesteld op €47.000,- onder bepaalde omstandigheden kuny U in aanmerking komen voor verlaging van het DGA loon 

 

Bij de inbreng van Uw eenmanszaak kunt U kiezen tussen geruisloos of ruisend de bv in.

Wij streven ernaar om U van een gedegen fiscaal advies te voorzien. Welke vraag U ook hebt over belastingen mogelijkheden m.b.t. fiscale reserve(s) en de staking van Uw bedrijf als U die wil inbrengen in de B.V.

Voor particulieren en Expats doen wij overigens alleen aangiftes I.B./P.H. en de toeslagen (huur, zorg en kinder) aanvragen.

Chat openen
Bel of App vandaag nog!