Administratie & Consultancy MV&E ; Making Accounting/Taxes Easy to understand

Veel gestelde vragen (Faq)?

In het kort, heeft U nog een vraag neem dan kontakt op!

-Boekhoudingen (jaarrekeningen, prognose winst) -Administraties -Salarisadministratie -Aangifte belastingen (loonheffingen, BTW, IB en VPB) -Belastingadvies ( hoofdzakelijk binnenlands ondernemingsvorm)
de administratie dient digitaal te worden aangeleverd, de meest facturen zowel inkoop als verkoop gaat tegenwoordig al digitaal dus een kwestie van de mail forwarden! En voor de klanten die online samenwerken kunnen het uploaden!
afhankelijk van Uw aangifte periode. de meeste ondernemers moeten per kwartaal aangifte doen en dan dient U na afloop van het kwartaal de administratie in te leveren : bijvoord q1 2021 dient zo snel mogelijk worden opgestuurd na 01 april 2021.Mocht U bijvoorbeeld een maand aangifte hebben, dan geld voor U de periode januari 2021 op zijn vroegst 01 februari 2021 kan worden in geleverd
Op de website onder het kopje tarieven staat de prijs vermeld afhankelijk van de grootte en het aantal personeelsleden van Uw bedrijf. Wij kunnen U al een pakket aanbieden vanaf €75,- excl btw per maand.
Ja, wij werken met een opdrachtovereenkomst afhankelijk van de wens van beiden partijen en mogelijkheid of er nog plaats is binnen MV&E de contractduur kan variëren van 3 jaren 5 jaren of onbepaalde tijd. Na 2 maal de OVO te hebben verlengd en of bij minimale 6 jaren of 10 jaren afhankelijk van het contract samen te hebben gewerkt gaat de duur van de OVO stilzwijgend over in onbepaalde tijd.
Nee, echter er zijn situaties denkbaar waarbij het wel mogelijk is, zoals bij liquidatie van de onderneming en of verkoop daarvan.
Ja, dit doen we om discussies te voorkomen en duidelijk te zijn naar de klanten.
Ja, die daar staat in het kort welke documenten wij nodig hebben
Wij werken met exactonline. Wij kunnen ook online samenwerken als boekhouder/accountant en ondernemer Het voordeel hiervan is wij u tegen een gereduceerd tarief Uw boekhouding kunnen verwerken en Uw jaarcijfers sneller gereed zijn.
Ja zoals elk ander administratie , accountantskantoor in Nederland.
Tijdens het eerste kennins makingsgesprek wat max. 30 minuten duurt kijken wat U wensen zijn en of we hieraan kunnen voldoen .Indien U een kopie legitimatie en een KVk uittreksel kan meenemen bij dit gesprek hebben dat in ieder geval al . Binnen een week ontvangt U een checklist en als alles in orde is ontvangt daarna een OVO.