Administratie & Consultancy MV&E ; Making Accounting/Taxes Easy to understand

ZZP’er of Start up?

Een onderneming starten

 

U bent onlangs ingeschreven bij de KVK voor uw bedrijf. Zodra U bent ingeschreven en een KVK nr hebt, krijgt U  tegenwoordig automatisch een btw nr toegekend en vanaf dat moment moet U voldoen aan verschillende wettelijke verplichtingen, ….[expander_maker id=”6″ more=”Read more” less=”Read less”]Read more hidden text.want U bent formeel een ondernemer voor  bijvoorbeeld de belastingdienst Als Ondernemer heeft U zowel rechten als plichten  . 

De boekhouding  moet een getrouw beeld geven van VAN UW ONDERNEMING Zowel de inkomsten als de uitgaven, verlies- en winstrekening,de btw moet op tijd worden aangegeven en betaalt, zo kunnen we nog wel even doorgaan. 

MAAR OOIT GEDACHT AAN PRODUCTAANSPRAKELIJKHEID  Indien we de expertise in house hebben zullen we U van een gedegen advies voorzien,en nanders hebben in de afgelopen 25 jaar een selectie gemaakt van goede en betrouwbare partners waarmee we duurzaam samen werken.

 

Op verzoek en bij nieuwe klanten bieden U een handige checklist aan waarin U in 10 stappen klaar bent met het voorbereiden van Uw bedrijf e kunt beginnen met Uw langgekoesterde wens en dus lekker kan ondernemen![/expander_maker]